Bakslag

8 10 2011

”Annan Mamma” undrar i en kommentar i föregående inlägg lite om bakslag… Hos oss har vi hittills klarat oss från dessa. Vi tar oss sakta framåt och blir lite friskare för varje dag. För det känner jag mig otroligt lyckligt lottad, men jag vet förstås att det är väldigt vanligt med bakslag och att jag behöver vara på min vakt. Vi är inte helt friska ännu, och nånstans i bakhuvudet finns en ätstörning kvar hos min dotter. Det skiner igenom ibland, men tack och lov alltmer sällan. Men orolig är jag då och då till dotterns stora förtret…

Vill någon annan kommentera, hjälpa eller berätta mer? Så här skriver ”annan mamma”:

Så svårt att förstå denna sjukdom,har just haft bakslag här igen!
Kan någon förklara allt detta som händer,varför dessa bakslag,hur länge kan dessa bakslag hålla på,blir bakslagen kortare med tiden???
Tror aldrig jag varit så rädd för framtiden……..hur kan en sjukdom krama sig fast så enormt.

Kämpa på… jag hoppas det vändt tillbaka… kram från oss

Annonser

Åtgärder

Information

7 responses

8 10 2011
agge65

Ja det är en ruskig sjukdom. Och det där med bakslag och eventuellt hur många är nog ganska individuellt. Mitt råd: Njut av stunderna mellan bakslagen. Hämta kraft när det går. Och ge inte upp.

Är just nu inne i ”en bra” period. Men oro såklart att det ska falla igen. Min son är ett envist barn och om han väljer att falla tillbaks så gör han det hårt. Förra gången blev det tvångsvård.

Men lika stark är han när han väljer bort ätstörningen, anorexian. Och då är allt underbart och skönt för mamma.

Tror att vi föräldrar bara inte får ge upp för till sist så är det vi som vinner!!!

Lycka till i kampen på väg mot ett friskt liv!

www-enovalkommengast.wordpress.com

8 10 2011
Helena

Hej mamse! Din sida har varit ngt av en trygg del för mig I vår kamp.Den har gjort att jag kännt mig lite mindre ensam hemma detta senaste år då ingen av oss vuxna kunnat jobba paralellt med kampen.Blev alldeles stel när jag såg Bakslag I mail-prenumerationen.Trodde ni trillat dit igen.Vi har vår lilla 13-åring som till & med var på behandlingshem 4.5 månader & vi har hela tiden upplevt bakslag 😦 .Bakslag när känslan av att det går så bra alltid kommer.Det tog oss många bakslag innan vi förstod att det är så här.Nu går det trots dessa bakslag väldigt bra.Hon sitter till & med & äter skivor av ost…säkert för att det är gott & jag tror utan att tänka på att hon gör det. Tänka att det kan bli som förut igen I små , små steg. Allt det här tar olika lång tid beroende på hur länge man varit sjuk.Önskar alla er där ute lycka till.Grip allan halmstrån ni kan.Via AB kontakt kan man träffa andra I liknande situation.Det gjorde mig väldigt gott. Jättebra möten.Nu är vår älskade lilla ängel 14 år.Njuter & älskar allan stunder vi får tillsammans. Kram alla , Helena

1 12 2011
Camilla

Bakslag sker ju…Kanske det är så att alla inte får dem men jag tror att de är ganska vanligt. Sen kan ju bakslagen vara av olika grad och det kan ju vara olika saker som ”går sämre” så att säga vid varje bakslag. Det viktigaste är väll att inte tappa hoppet utan att fortsätta blicka framåt

17 12 2011
Mariana

Inte ofta jag är ute i bloggvärlden idag men så fick jag se din kommentar hos någon annan och jag förstår att det går bra för er ett steg närmare friskheten..härligt!

Angående bakslag som du nämde här så var vi med om det med våran dotter och det är så jävla tufft dessa bakslag men jag är förvånad om det inte blir bakslag på vägen..de tjejer och mammor jag har haft och har kontakt med så har det varit bakslag för alla men dessa bakslag ger en också på något konstigt vis kraft och mer lärdom hur man ska gå vidare.

Jag njuter så av att se min dotter leva och må bra idag..mår hon dåligt idag är det som vilken vanlig tonåring som helst.

Min blogg jag hade under dotterns sjukdomstid är som sagt på väg bort men den har gett mig så mycket..vill någon kika in i den som finns kvar av den eller ha kontakt så hör av er till enmamma.blogg.se

Önskar er en riktigt GOD JUL!

Kram!

13 05 2014
carinatt solberg

Man undrar hur man ska orka börja om igen. Allt har gått så himla bra också helt plötsligt så känner man att det där jävla monstret har kommit tillbaka och sabbar och förstör, först och främst för vårt barn men också för hela familjen. Känner mig så maktlös och vet inte riktigt hur man ska orka.

17 05 2014
Mamse

Håller med dig helt. Men man orkar. För att man måste. ❤

25 10 2015
Coralee

Coralee

Bakslag | Mamse. Världens starkaste mamma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: